Vrei sa gasesti imediat o stire, un eveniment, o aparitie in presa sau chiar o aparitie tv? Foloseste atunci meniul de
cautare rapida


Vizitatori pe site: 3
Afisari pe site: 715169
aparitii presa

Lele in ziarul Libertatea !

Adaugat in data de: Luni 03 Iunie, 2013 | 2799 vizualizari
Lele in ziarul Libertatea !

După patru ani în care nu s-a ştiut nimic de el, puştiul minune al manelelor, vedetă a multor telenovele dar şi protagonistul filmului "Muzica în sânge"(unde a jucat cu Andi Vasluianu), peliculă ce a câştigat zece premii internaţionale, Lele şi-a reânceput activitatea.

Lele are acum 16 ani, este de nerecunoscut faţă de momentul când a devenit vedetă şi şi-a semnat revenirea printr-un mini-turneu de cluburi în Londra, unde a fost alături de managerul şi profesorul său, Dan Bursuc.
În ultimii ani, Lele a ales să stea deoparte şi să studieze muzica asistat de profesori de specialitate.
Fostul puşti al manelelor, acum bărbat în toată regula a devenit celebru după ce a fost singurul manelist ce şi-a atras simpatia lui Corneliu Vadim Tudor. În 2010, Fondatorul Partidului "România Mare" i-a încredinţat lui Lele un text pentru o piesă - "Ţigăncuşă, ce frumoasă eşti"- , manea de care s-a declarat mândru însuşi "tribunul".

Pelicula "Muzica în sânge"a câştigat în România titlul de "Cel mai bun scurt metraj al anului" în cadrul Festivalului Next 2010, a fost premiată la "Cannes-ul scurt-metrajelor", Festivalul de la Clermont-Ferrand (Franţa), dar şi "Cel mai bun film european " (festivalul de film scurt Brest, Franţa).


SURSA NOASTRA: Ziarul Libertatea
*
Youtube DiBi TV Ro Terra Music DiBi Radio
    eXTReMe Tracker