Vrei sa gasesti imediat o stire, un eveniment, o aparitie in presa sau chiar o aparitie tv? Foloseste atunci meniul de
cautare rapida


Vizitatori pe site: 3
Afisari pe site: 715128
aparitii presa

Lele - Muzica in sange

Adaugat in data de: Vineri 25 Iunie, 2010 | 6501 vizualizari
Lele - Muzica in sange

Scurtmetrajul “Muzica in sange", regizat de Alexandru Mavrodineanu, intra in competitie la Festivalul de la Clermont - Ferrand. “Lele”, un baiat de 11 ani, noua stea a manelelor, va aparea alaturi de Andi Vasluianu si Dorotheea Petre, dar si de producatorul sau Dan Bursuc in “Muzica in sange”, informeaza Strada Film.

Filmul a fost selectionat in Competitia Internationala a Festivalului de film de scurtmetraj Clermont Ferrand de anul acesta, una dintre cele mai importante competitii mondiale de filme scurte, supranumit si Cannes-ul scurtmetrajului.

Aparitiile inedite ale lui Lele si Dan Bursuc sunt legate de subiectul muzical al filmului. O parte dintre filmari au fost realizate chiar in casa lui Bursuc. Noaptea, Petre este paznic la un garaj de autobuze de la marginea Bucurestiului, iar ziua se ocupa de fiul sau Robert, despre care crede ca e talentat si ca are muzica in sange. Obtine o auditie la un faimos producator de manele (Dan Bursuc), care a lansat cu succes carierele unor copii. La auditie, tatal si fiul sunt aproape de visul lor. Lucrurile nu merg asa cum se asteptau, insa fericirea vine de la lucruri mai aproape de noi. Pe drumul spre casa, Petre descopera ca fiul sau are cu adevarat muzica in sange.
 
Filmul este produs de Strada Film cu sprijinul CNC, in coproductie cu Premium Films si Les Films Promenades din Franta, cu participarea programului “Decade of Roma Inclusion 2005-2012”, o initiativa a Open Society Institute, TVR, France 3, Region Provence – Alpes - Cote d’Azur si Millenium Bank.

Descriere:

“Lele”, un baiat de 11 ani, noua stea a manelelor va aparea alaturi de Andi Vasluianu si Dorotheea Petre dar si de producatorul sau Dan Bursuc in "Muzica in sange", scurtmetrajul regizat de Alexandru Mavrodineanu.

Filmul a fost selectionat in Competitia Internationala a Festivalului de film de scurt metraj Clermont Ferrand de anul acesta, una dintre cele mai importante competitii mondiale de filme scurte, supranumit si Cannes-ul scurt metrajului.

Aparitiile inedite ale lui Lele si Dan Bursuc sunt legate de subiectul muzical al filmului. O parte din filmari au fost realizate chiar in casa lui Bursuc.

Noaptea, Petre e paznic la un garaj de autobuze de la marginea Bucurestiului, iar ziua se ocupa de fiul sau Robert, despre care crede ca e talentat si ca are muzica in sange. El obtine o auditie la un faimos producator de manele (Dan Bursuc) care a lansat cu succes carierele unor copii. La auditie tatal si fiul sunt aproape de visul lor. Lucrurile nu merg asa cum se asteptau dar cateodata, insa, fericirea vine de la lucruri mai aproape de noi. Pe drumul spre casa Petre descopera ca fiul sau are cu adevarat muzica in sange.

GALERIE VIDEO

To view this page ensure that Adobe Flash Player version 10.2.0 or greater is installed.

*
Youtube DiBi TV Ro Terra Music DiBi Radio
    eXTReMe Tracker